Playa de Matagorda

Een plek om met de familie te bezoeken Puerto del Carmen

Matagorda Beach is een van de belangrijkste stranden van de toeristenbestemming Puerto del Carmen, samen met Playa Grande en Los Pocillos. Door de enorme uitgestrektheid (meer dan 800 meter lang) en het aantal activiteiten, is het de ideale plek voor een dag met de kinderen. Bovendien vindt u rond het strand meerdere voorzieningen zoals restaurants, cafés en terrassen langs de befaamde boulevard. Het is ook een mooi strand om te windsurfen, want met de open ligging naar de zee waait het er bijna elke van het jaar.

Zie de vliegtuigen aankomen

La Playa de Matagorda ligt heel dicht bij de luchthaven van Lanzarote, waardoor u op enkele meters afstand vliegtuigen kunt zien opstijgen en landen. Evenzo is het Playa de Matagordameestal het eerste wat u ziet vanuit het vliegtuigraampje als u op het eiland aankomt.

Lengte
850 metros de largo y otros 30 de anchura media.
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
Public transport
Todo el año
Viento
Aguas tranquilas
Localidad
Puerto del Carmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
3
9
262
10045