Playa Blanca

Toeristische bestemming voor ontspanning in het zuiden van Lanzarote

De ontspannen en rustige sfeer van Playa Blanca, in het zuiden van Lanzarote, maakt dit gebied tot de ideale plek voor ontspanning. Lekker luieren in de zon of een wandeling langs de boulevard en van de zonsondergang genieten zijn leuke ideeën om nieuwe energie op te doen. Dit plaatsje, dicht bij het Parque Nacional de Timanfaya en de stranden van Papagayo, heeft een jachthaven van waaruit u een boot kunt nemen naar het eiland Fuerteventura.

Recreatie en de zee in Playa Blanca

Playa Blanca biedt stranden naar ieders smaak en waarvan u het hele jaar door kunt genieten. In de buurt kunt u kiezen uit hotels in alle categorieën en restaurants om de batterijen weer op te laden. ‘s Middags frisse zeelucht inademen terwijl u geniet van de trendy winkels of van een verkwikkende versnapering die een dagje strand perfect aanvult.

Lengte
130 m
Accessible
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Sin vigilancia
Rustig water
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
3
9
262
262
10045