La Garita

Een veilig familiestrand

Dit strand aan de noordoostkust van Lanzarote, in het plaatsje Arrieta, is ideaal voor gezinnen dankzij de ligging die het beschermt tegen de wind in het gebied, waardoor het water meestal kalm is. Het biedt ook tal van voorzieningen zoals douches, een klein restaurant met home-made gerechten, een parkeerplaats en een speeltuin voor de kleintjes.

Een aanlegsteiger als alternatief

Met een lengte van 800 meter wordt dit strand gekenmerkt door een schilderachtige aanlegsteiger die bereikbaar is via een zijpad. De gemeente Haría staat bekend om enkele van de beste restaurants van het eiland, dus na een duik wordt u uitgenodigd zich aan een goede maaltijd te wagen.

Lengte
800 m
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Sin vigilancia
Viento
Rustig water
LGTBI
Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
3
9
262
262
10045