Guacimeta

Een strand met veel vliegverkeer

Op korte afstand van de luchthaven van het eiland en op nauwelijks vijf kilometer van Arrecife, is de belangrijkste attractie van dit strand de vliegtuigen volgen, terwijl u comfortabel ligt te zonnebaden. Guacimeta, een kilometer en met veel ruimte voor recreatie, sluit in het noorden aan op de stad Playa Honda,waar u via de boulevard het strand kunt bereiken.

Huisdieren toegestaan

Naast de aanwezigheid van watersporters biedt dit strand een ruimte voor huisdieren zonder enig tijdschema en het hele jaar door.

Lengte
1.050 m
Accessible
Parking
Restaurant
Public transport
Sin vigilancia
Viento
Rustig water
Localidad
Arrecife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
3
9
262
10045