El Reducto

Het beste strand van de hoofdstad

Pal in het centrum van Arrecife, in het oosten van Lanzarote, ligt het strand Playa El Reducto. Met meer dan een halve kilometer aan fijn, goudgeel zand is dit het beste strand van de hoofdstad van het eiland. Dankzij het rustige water, omgeven door natuurlijke riffen, is dit een veilige plaats voor de allerkleinsten. De typische kokospalmen op de bruisende zeeboulevard rondom het strand maken het nog aantrekkelijker en opmerkelijker. Hier kan de bezoeker terecht in talrijke winkeltjes, cafeetjes en restaurants om een heerlijke stranddag te combineren met wat vrijetijdsactiviteiten.

Strand, winkelen, gastronomie en vrije tijd

De Blauwe vlag waarover het strand beschikt, waarborgt dat El Reducto alle nodige diensten en voorzieningen aanbiedt: douches, kleedkamers, toiletten, strandtentjes, nabijgelegen bus- en taxihaltes en een ruim aanbod aan verblijfplaatsen. Aan de vernieuwde strandboulevard is bovendien een prachtig themapark te vinden, de ideale omgeving om te wandelen en zich te ontspannen, met een café, een rolschaatsbaan, een fietspad, natuurlijk gazon, enz. El Reducto is de perfecte combinatie om te genieten van het strand, winkelen, gastronomie en een aangename strandwandeling.

Lengte
685 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Rustig water
Localidad
Arrecife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
3
9
262
262
10045