Caleta del Mero

Witte zandduinen en vulkaanrotsen

De witte zandduinen die aan weerszijden van de baan zichtbaar zijn en het turkoiizen water van de zee contrasteren met de donkere kleuren van de vulkaanrotsen en samen vormen ze het prachtige plaatje van Caleta del Mero. Dit mooie strand is gelegen in een prachtige en paradijselijke natuurlijke omgeving in het noorden van Lanzarote, is bereikbaar met de auto of de bus en heeft een parkeerplaats. De ideale plaats om er even helemaal tussenuit te zijn en te genieten van een van de mooiste plekjes van het eiland, hoewel de golfslag ook geschikt is om aan zeesporten zoals surfen te doen.

Natuurlijk landschap met kristalhelder water

In Caleta del Mero is het mogelijk te kamperen, na toestemming van het Eilandbestuur van Lanzarote, en zo enkele dagen te genieten van zon en zee in vol contact met de natuur. Deze prachtige natuuromgeving van duinen en kristalhelder water ligt vlak bij de stranden Las Cocinillas en Caletón Blanco en wie dit strand bezoekt, wordt er meteen verliefd op. Het is ongetwijfeld een bevoorrecht gebied van het eiland om te genieten van een onvergetelijke dag.

Lengte
60 m
Parking
Sin vigilancia
Rustig water
Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
3
9
262
10045