Punta Larga

Een plek om van de zonsopgang te genieten

Puntalarga is een klein strand dat, zoals de meeste stranden in de omgeving, wordt gekenmerkt door het donkere zand. Het is ontstaan dankzij drie lavastromen die in zee uitmondden, waardoor een kleine baai met dit strand van iets meer dan 100 meter lang ontstond. Het is gemakkelijk toegankelijk en het tij is meestal niet erg groot, dus ideaal voor een bezoek met het hele gezin.

Extra voorzieningen

Dit strand heeft een aantal voorzieningen waarmee u van een ontspannende dag kunt genieten, waaronder een golfbreker met 240 meter lengte, platformen om op te zonnebaden, een loopbrug en een pier-eiland met trappen naar de zee, een kiosk-uitkijkpunt in het centrale deel, toiletten en cabines om u om te kleden.

Lengte
110 metros de largo y 25 de ancho
Parking
Restaurant
WC
Public transport
Sin vigilancia
Rustig water
Localidad
Fuencaliente

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
5
9
262
10045