Playa Santa Cruz de La Palma

Een nieuw strand met een geschiedenis

Dit kunstmatige strand van donker vulkanisch zand is officieel geopend in april 2017 en ligt daar waar het historische strand van Caleta del Varadero zich bevond. Dankzij een uitbreiding van 1200 meter lang en 50 meter breed kon dit strand aan de Atlantische Oceaan worden heropend, iets wat met de aanleg van de boulevard in 1949 verloren was gegaan.

Alle voorzieningen voor een gezin

Naast de verhuur van parasols, douches en toiletten is dit strand dankzij de kalme golven, de bereikbaarheid en meerdere voorzieningen voor beachvolleybal en strandvoetbal zeer geschikt voor het gezin.

Lengte
414 m
Accessible
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Localidad
Santa Cruz de La Palma

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
5
9
262
262
10045