Playa Puerto de Tazacorte

Een strand omgeven door natuur

Playa Puerto de Tazacorte, gelegen in het plaatsje Tazacorte aan de westkust van La Palma, is het ideale strand voor wie een plek midden in de natuur zoekt, maar met de nodige voorzieningen. Playa Puerto de Tazacorte ligt aan de uitloper van een kloof, ver verwijderd van het stadsgewoel, maar met restaurants en cafés direct aan het strand. Het beschikt verder over diverse voorzieningen, zoals hangmattenverhuur, een boulevard, een bushalte en parkeergelegenheid.

Een rustig strand met een familiaire sfeer

De kalme zee maakt dat Playa Puerto de Tazacorte een ideale plek is voor jong en oud om te genieten van de zon en het strand, dankzij de grote golfbreker die de stroom en de golven tegenhoudt. De sfeer op dit strand met zwart zand is heel familiair. Het is een plek waar de kleintjes onbezorgd aan de waterrand kunnen spelen en vriendschap kunnen sluiten met andere kinderen, terwijl de volwassenen wandelen of zonnen naast de kleurige huizen die zo typerend zijn voor Tazacorte.

Lengte
375 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Tazacorte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
5
9
262
262
10045