Playa de Puerto Naos

Een strand met blauwe vlag in La Palma

Het strand van Puerto Naos is het grootste van het eiland La Palma. Het ligt aan zuidwestkust van het eiland, in het belangrijkste toeristische centrum: Puerto Naos. Het is een strand dat bekend staat om dehoge kwaliteit service en vanaf het jaar 2007 een blauwe vlag, hetgeen het één van de belangrijkste maakt van La Palma. Bovendien gebruiken de liefhebbers van paragliding het strand als ontmoetingsplaats, waardoor het tijdens uw strandvakantie in La Palma een ideale plek is om te genieten van een luchtspektakel.

Het zwarte zandstrand waar u in het donker kunt duiken in PuertoNaos

Het zwarte zand op het strand van Puerto Naos is van vulkanische origine, maar heeft lichtgroene tinten dankzij het stof van olivienrotsen. Het strand heeft een boulevard die beschermd wordt door kokospalmen om schaduw te geven aan de badgasten en het verbindt met verschillende restaurants en terrassen om van de lokale keuken te genieten. Vanwege de nabijheid van hotels en appartementetn heeft het een gemakkelijke toegang, ook voor gehandicapten. Bij zonsondergang is het mogelijk in hetdonker te duiken en de zeebodem van La Palma op een andere manier te ontdekken.

Lengte
120 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Los Llanos de Aridane

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
5
9
262
262
10045