Playa de Nogales

Eén van de beste stranden van La Palma

Het strand van Nogales, één van de beste van La Palma, geeft een goed overzicht van wat het Isla Bonita te bieden heeft: bergen, wandelpaden, lava, oceaan en groen, veel groen. Gelegen in het noordelijke dorpje Puntallana, hebben het zwarte vulkanische zand, met enige blauwe en grijze tonen, de spectaculaire rotswanden en de machtige Atlantische Oceaan dit strand verankerd als bestemming voor surfers, naturisten of eenvoudig liefhebbers van eenzaamheid, het prachtige uitzicht en de wandelingen. En wanneer de zee kalm is, maakt de mogelijkheid om goed te kunnen zwemmen, dat er weinig betere plaatsen zijn te vinden op het eiland.

Baden in Puntallana bij de rotswanden

Vergeleken met andere ongerepte stranden is de bereikbaarheid van Nogales goed. Er is parkeergelegenheid en vervolgens een 500 meter lang pad dat, aan het eind, de pracht van een ongerept strand gelijk aan andere op de Canarische Eilanden laat zien. Afgezien van de verfrissende baden, is het bezoek ook zeer de moeite waard als u op zoek bent naar rust en de nabijheid van puur natuur. Het uitzicht en het contrast tussen het groen van het noorden, het zwarte zand en het blauw van de Atlantische Oceaan maken deze een idyllische plek.

Lengte
450 m
Nudist zone
Parking
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Puntallana
Pas op met zwemmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
5
10
262
262
10045