Playa de Los Cancajos

Een vulkanisch strand vlakbij Santa Cruz de La Palma

Het Los Cancajos strand bevindt zich aan de oostkust van het eiland La Palma, twee kilometer ten noorden van de luchthaven en een andere twee ten zuiden van de hoofdstad van het eiland, Santa Cruz de La Palma. Het strand ligt in een baai, die wordt beschermd door golfbrekers van vulkanische rotsen, hetgeen het hele jaar door kalme wateren biedt en een enorme rijkdom aan onderwater leven. Daarom is het ideaal voor mensen die voor het eerst gaan duiken en zich willen scholen in deze onderwateractiviteit.

Snorkelen op een halfstedelijk strand met alle faciliteiten

Met aangenaam zwart zand en weinig golven, biedt dit halfstedelijke strand Los Cancajos de mogelijkheid voor het beoefenen van grotduiken en snorkelen. Het strand beschikt over toiletten, douches en de verhuur van parasols en ligbedden. Tevens is er parkeergelegenheid, een bus en toegangen speciaal voor gehandicapten. Vlakbij liggen verschillende restaurants, waar u aan zee een heerlijk visgerecht kunt proeven, alsmede appartementen en twee hotels van de keten H10 van drie en vier sterren voor een authentieke ontspaning tijdens uw vakantie in La Palma.

Lengte
624 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Oleaje moderado
LGTBI
Localidad
Breña Baja

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
5
9
262
262
10045