La Zamora

Een groot en een klein strand

Dit strand, gelegen in het district Fuencaliente, is opgedeedl in twee delen, Zamora Grande en Zamora Chica. Een rots dient als een natuurlijke barrière tussen de twee stranden. Onder een klif, is dit donkere strand 150 meter lang en 15 meter breed. Vanwege de diepte is het vooral aan te bevelen voor liefhebbers van diepzeeduiken.

Een toevluchtsoord voor surfers

Surfers genieten vaak van de golven op dit strand, vooral als het vloed is en de deining sterk. Het strand is bereikbaar via een stenen trap. Het gedeelte tussen de twee stranden kan bij eb te voet worden afgelegd.

Lengte
150 metros de largo y 15 de ancho
Parking
Restaurant
WC
Oleaje fuerte
¡Aviso!
TIJDELIJK GESLOTEN
Localidad
Fuencaliente
Pas op met zwemmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
5
9
262
10045