Charco verde

Een strand omringd door natuur in La Palma

Aan de zuidoostkust van La Palma, op slechts twee kilometer van Puerto Naos bevindt zich het het strand van Charco Verde. Gelegen midden in de natuur is dit het beste strand om met kinderen naar toe te gaan zonder een landelijke omgeving op te geven: deze mooie baai, omringd door rotsen en bananenbomen, heeft een kalme zee waar het hele gezin kan genieten van het wáter en het zand. Naast de gemakkelijke bereikbaarheid vanaf de weg heeft Charco Verde tevens parkeerplaatsen

Een toegankelijke baai met een strandtent

Het strand van Charco Verde van 150 meter in lengte heeft een strandtent met terras waar u hapjes en drankjes kunt kopen. Het is een toegankelijk strand dat zo georganiseerd is dat gehandicapten en kinderwagens gemakkelijk toegang hebben dankzij de rampen en loopplanken. De openlucht douches is een andere faciliteit in deze met palmen begroeide baai, waar de uren voorbij vliegen terwijl de kinderen en ouderen maximaal van hun vakantie genieten.

Lengte
150 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Los Llanos de Aridane

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
5
9
262
262
10045