Playa de Las Conchas

Een plek met charme in de vorm van een geweldig strand

La Graciosa, naast Lanzarote, is het eiland met de minste menselijke sporen. Een ware schat die in het noordoosten parels verborgen houdt zoals Las Conchas, een strand dat veel te bieden heeft dat je er niet aan voorbij kunt gaan. Zelfs te voet - het duurt ongeveer 45 minuten vanaf het belangrijkste dorp - of op de fiets (20 minuten), aankomen op het goudgele zand en genieten van de steeds veranderende blauwe kleur van de oceaan is iets waarvoor uw zintuigen u hartelijk zullen danken. Als je ruim van tevoren boekt, is het zelfs mogelijk om Las Conchas te bezoeken in een taxi (4x4), een van de weinige voertuigen die zijn toegestaan op het eiland. Het belangrijkste is aan te komen. En genieten.

Een strand met goudgeel zand en uitzicht op de eilanden Alegranza en Montaña Clara

Na een aangename wandeling vanaf Caleta de Sebo, bij Las Conchas aankomen en uitrusten op het warme zand met uitzicht op de Atlantische Oceaan, is een waar plezier. De weg in een semi woestijnachtig gebied is niet te moeilijk. De gebruikelijke zon combineert met het landschap en de golven die bijzonder sterk kunnen zijn, en zwemmen wordt dan ook niet aangeraden. Het uitzicht op de eilanden Montaña Clara en Alegranza, de talrijke schelpen die zin geven aan haar naam en de eenzaamheid, puurheid en vrijheid die u inademt, zorgen ervoor dat u de volgende dag al weer terug wilt keren.

Lengte
610 m
Sin vigilancia
Viento
Oleaje fuerte
LGTBI
¡Aviso!
Pas op met zwemmen
Localidad
La Graciosa
Precaución en el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
8
10
262
10045