LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Playa de Las Conchas

Het belangrijkste strand van La Graciosa
La Graciosa, naast Lanzarote, is het eiland met de minste menselijke sporen. Een ware schat die in het noordoosten parels verborgen houdt als het Las Conchas strand, met te veel aantrekkelijkheid om er niet heen te gaan. Zelfs te voet - het duurt ongeveer 45 minuten vanaf het belangrijkste dorp - of op de fiets (20 minuten), aankomen op het goudgele zand en genieten van de steeds veranderende blauwe kleur van de oceaan is iets waarvoor uw zintuigen u hartelijk zullen danken. U kunt zelfs een 4x4 huren, het enige voertuig dat is toegestaan. Het belangrijkste is aan te komen. En genieten.
Een strand met goudgeel zand en uitzicht op de eilanden Alegranza en Montaña Clara
Na een aangename wandeling vanaf Caleta de Sebo, is zich uitstrekken in het warme zand en zwemmen, naakt of niet, een waar plezier. De weg in een semi woestijnachtig gebied is niet te moeilijk. De gebruikelijke zon verhoogt de zin naar een bad, alhoewel het voorzichtigheid vereist vanwege de golven en de stromingen. Het uitzicht op de eilanden Montaña Clara en Alegranza, de talrijke schelpen die zin geven aan haar naam en de eenzaamheid, puurheid en vrijheid die u inademt, zorgen ervoor dat u de volgende dag al weer terug wilt keren.
Length
600 m
Localidad
La Graciosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
8
10
262
10045