La Cocina

Een ongerept strand op La Graciosa

Vlak voor de kust van Lanzarote ligt het eilandje La Graciosa, een rustieke enclave geïsoleerd van het lawaai en de drukte van de stad. Een van de mooiste stranden is La Cocina, een 100 meter lange baai aan de voet van de Montaña Amarilla. Het kalme, turquoise water contrasteert met de okerkleuren van dit ongerepte landschap. Het strand wordt op natuurlijke wijze beschermd tegen wind, golven en stromingen.

Zon, zee en natuur voor het hele gezin

De zeebodem van La Cocina verrukt liefhebbers van diepzeeduiken; de rust en vrijheid die u op dit ongerepte strand van La Graciosa inademt werkt aanstekelijk op eender welke bezoeker. La Cocina kan alleen te voet of met de fiets worden bereikt, wat deze ervaring in de natuur nog specialer maakt. Vanaf het fijne zand van het strand kunt u genieten van de vergezichten op de noordkust van Lanzarote.

Lengte
100 m
Sin vigilancia
Rustig water
Localidad
La Graciosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
  • Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
  • Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
  • Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
  • Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
  • Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
  • Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
  • Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
8
9
262
262
10045