Taurito

Een strand met meerdere voorzieningen

Dit strand, gelegen in de gemeente Mogán, is 160 meter lang en 30 meter breed en biedt alles wat u nodig hebt voor een dagje uit met het gezin. Omringd door verschillende hotels, vindt u op het strand onder meer een verhuur van parasols en ligbedden, douches, restaurants en tal van mogelijkheden voor watersporten.

Een verborgen geheim

Voor de meer nieuwsgierige toeristen verbergt dit strand een geheim in het zuidelijke deel waar u bij eb een aantal nieuwe jachthavens kunt bezoeken die liefhebbers van fotografie in vervoering zullen brengen, vooral tijdens zonsondergangen wanneer de zon op het goudgele zand en het kristalheldere water schijnt.

Lengte
160 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Taurito

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
2
9
262
262
10045