Puerto Rico

Een ideaal strand voor kinderen in Gran Canaria

Het strand van Puerto Rico ligt in Mogán aan de zuidkust van Gran Canaria. Met iets meer dan 280 meter lengte onderscheidt dit strand zich door de ontspannen familieatmosfeer: de kleinsten genieten al spelend in het goudgele zand en lerén te zwemmen in de branding, terwijl de volwassenen in alle rust ontspannen. Het is een gezellig strand waar het water altijd kalm is, waardoor het gedurende het hele jaar ideaal is voor een duik in het water.

De hele dag doorbrengen met het gezin

De ligbedden en parasols vlakbij een grote variëteit aan winkels en services, maken het mogelijk een hele dag door te brengen op het strand van Puerto Rico. De bezoeker kan in de schaduw een boek lezen, een ritje maken per kayak of genieten van een drankje in de zon. Alhoewel u het strand per autobus kunt bereiken, heeft het een parkeergelegenheid voor degenen die besluiten met eigen vervoer te komen.

Lengte
274 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Aguas tranquilas
Localidad
Puerto Rico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
2
9
262
262
10045