Playa del Inglés

Eén van de meest bekende stranden van Gran Canaria

Het strand van Inglès is één van de meest bekende toeristische stranden van het eiland Gran Canaria. Het is gelegen in het zuiden van het eiland, met bijna drie kilometer goudgeel zand en kalme wateren, grenzend aan het Reserva Natural Especial de las Dunas de Maspalomas en met een veelvoud aan hotels en appartementen. Langs de hele lengte verzamelen zich gebieden met faciliteiten voor families en met ruimten die gewijd zijn aan sporten als volleybal en strandvoetbal. Een unieke plek om met de familie te genieten van een perfecte strandvakantie.

Een enorm familiestrand in het toeristische centrum van Playa del

Het strand van Inglès is een enorm uitgestrekt stuk kust dat zich ontvouwt tussen het toeristische centrum van Playa del Inglès tot de Punta de Maspalomas in het zuiden. In het uiterste noorden vindt u een groot aanbod aan accomodatie en een veelvoud aan faciliteiten, ideaal voor een vakantie met het gezin. Verhuur van parasols, toiletten, douches of strandtenten om iets te eten. En waar het strand zich verenigt met de Punta de Maspalomas, wordt het strand wilder en zijn er meer plekken om te surfen en zones voor nudisme.

Lengte
2,7 km
Accessible
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Aguas tranquilas
LGTBI
Localidad
Playa del Inglés - Maspalomas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
2
9
262
262
10045