Playa de Mogán

Een strand toegankelijk voor het hele gezin en met kalm water in Gran Canaria

Wie op zoek is naar een strand voor het hele gezin, zal in Mogán de plek bij uitstek vinden om van de vakantie te genieten. Gelegen in het zuiden van Gran Canaria, is het strand van Mogán de ideale plaats voor alle leeftijden en favoriet bij vele gezinnen voor de rust, de sereniteit van de zee en het witte zand. In Mogán is het heel normaal de kinderen te zien komen en gaan met hun emmers vol zand, genietend van het graven in het zand, terwijl hun ouders onder een parasol ontspannen of met hen meespelen op het strand.

Een veilig strand met familieatmosfeer

Vlakbij het strand van Mogán met uitzicht op de jachthaven vindt u winkels, restaurants en terrassen waar u een drankje kunt drinken. Met meer dan 200 meter lengte en een uitgesproken familieatmosfeer, beschikt het strand over rampen die gehandicapten en kinderwagens de mogelijkheid geven op het strand te komen, alsmede douches in de open lucht. Voor extra gemoedsrust is er een team reddingswerkers dat verantwoordelijk is voor de veiligheid van de badgasten.

Lengte
290 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Localidad
Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
2
9
262
262
10045