Playa de Las Canteras

Eén van de beste stadsstranden van Europa

Aan de noordoostkust van het eiland Gran Canaria, bevindt zich in de stad Las Palmas de Gran Canaria, één van de meest bekende stadsstranden van Europa: Las Canteras. Deze eer heeft het strand niet alleen te danken aan de natuurlijke charme, maar tevens aan de kwaliteit van de service en de levendige boulevard in het centrum van de stad. Op Las Canteras kunt u gedurende het hele jaar genieten van een aangenaam klimaat en kalme wateren. De karakteristieke dam fungeert als natuurlijke golfbreker en biedt meerdere zones vol marineflora en fauna, ideaal om te snorkelen.

Een goudgeel zandstrand in Las Palmas de Gran Canaria

Las Canteras is een ideaal strand voor lange wandelingen dankzij de meer dan twee kilometer lengte van goudgeel zand. Overdag kunt u na het huren van ligbedden en parasols en in het gezelschap van zandsculpturen genieten van de zon, of gaan surfen in het extreme zuiden. Ondertussen kunnen de kinderen spelen in een branding met weinig golven , of in de speeltuinen of op de sportvelden. Het strand beschikt over een speciale toegang voor gehandicapten , parkeergelegenheid, douches en kleedruimtes. Bij zonsondergang is het een genoegen het nachtleven van de terrassen, pubs en restaurants te zien openen.

Lengte
3.100 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Aguas tranquilas
LGTBI
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
2
9
262
262
10045