Playa de Guguy

Excursie naar het meest exotische strand van Gran Canaria

Als u in Gran Canaria bent, en vooral fysiek, is dit een uitstekende excursie met een happy end: dagenlang een bad in een normaal kalme Atlantische Oceaan met uitzicht op de Teide. Het exotische strand van Güi Güi verblindt niet alleen vanwege haar kenmerken: de lange wandeling van ongeveer twee en een half uur naar het water met enige moeilijke stukken, vertegenwoordigt één van de best mogelijke alternatieven, wanneer u van de natuur, het uitzicht, de frisse lucht en de eenzaamheid houdt.

Baden in La Aldea tussen ravijnen en bergen

Dit strand van La Aldea in het westen van Gran Canaria bereikt u vanaf het dorpje Tasartico, hoewel het ook gemakkelijk is te bereiken met een boottocht vanuit Mogán of vanaf de pier in het dorp. De beloning is een rustgevend bad in kristalhelder water met een frisse temperatuur. Gedurende de zomermaanden, vult het ongerepte strand van Guguy zich met fijne korrels zand, onderdeel van de vulkanische bodem.

Lengte
360 m
Nudist zone
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
La Aldea de San Nicolás
Pas op met zwemmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
2
10
262
10045