Playa de Faneroque

Een ongerept strand ideaal voor de liefhebbers van de wandelsport

Het strand van Faneroque bevindt zich in het noordwesten van Gran Canaria, vlakbij Agaete. De rust op deze bevoorrechte plek, ver weg van de bewoonde wereld, betovert talrijke liefhebbers van de natuur. Bovendien kunt u het kleine strand van Faneroque, dat praktisch ongerept is gebleven, alleen te voet bereiken, hetgeen dit strand een ideale plek maakt om een wandeldag te eindigen met een bad in de zee.

Een rustige baai in het midden van de natuur van Gran Canaria

De sterke wind en golven die er op het strand van Faneroque kunnen zijn, vereist enige voorzichtigheid van de bezoeker, die in de open zee kan zwemmen of een ontspannen bad kan nemen in de plezierige poelen die zich op natuurlijke wijze tussen de rotsen op het strand vormen. Het fijne vulkanische zand van deze baai en het aangename klimaat van Gran Canaria trekken gedurende het hele jaar diegenen die een rustige enclave zoeken waar zij in de volle natuur kunnen genieten van zee en zon.

Lengte
260 m
Nudist zone
Viento
Oleaje fuerte
Localidad
Agaete
Precaución en el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
2
9
262
262
10045