Playa de Amadores

Een rustig strand aan de zuidoostkust van Gran Canaria

In het zuidwesten van het eiland Gran Canaria ligt een rustig strand speciaal voor de ontspanning onder de zon. Het is het Amadores strand, met kalme wateren en weinig golven doordat het wordt beschermd door twee dammen. Het aangename witte en goudgele zand nodigt uit tot zonnebaden gedurende de hele dag liggend op een ligbed of uren te drijven in een branding van kristalhelder water, want hier is muziek en een potje voetbal bijvoorbeeld niet toegestaan. En wanneer de avond begint, is er niets mooiers dan vanaf uw ligbed de zon langzaam te zien ondergaan achter het naburige eiland Tenerife.

Een voor iedereen toegankelijk strand vlakbij Puerto Rico

Het Amadores strand is verbonden met het toeristische centrum van Puerto Rico door een boulevard van één kilometer lengte die gemakkelijk is te bewandelen. In de vorm van een baai is het omringd door een gevarieerd aanbod van hotels en appartementen. Amadores is voor de kwaliteit van de service onderscheiden met de blauwe vlag vanaf het jaar 2004: verhuur van ligbedden en parasols, betaald parkeren en restaurants in een winkelcentrum waar u aan zee kunt dineren. En voor gehandicapten beschikt het strand over waterstoelen, rampen, boeien en netten om het badén te vergemakkelijken.

Lengte
488 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Rustig water
Localidad
Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
2
9
262
262
10045