Patalavaca

Twee stranden in één

Het strand van Patalacava ligt in het district Mogán, in het zuiden van het eiland Gran Canaria. Het bijzondere is dat het eigenlijk twee stranden zijn die bij eb tot een strand verworden. Naast het kristalheldere water vindt u er verschillende restaurants,en een supermarkt als u inkopen wilt doen.

Unieke zonsondergangen

Een van de kenmerken van dit strand zijn de prachtige zonsondergangen die vanaf het strand kunnen worden aanschouwd. Het strand heeft een Beach Club waar u onder het genot van een drankje afscheid kunt nemen van de dag. Playa Patalacava biedt ook verhuur van parasols, douches en een aangepaste toegangsweg voor personen met beperkte mobiliteit.

Lengte
293 m
Accessible
Hammok sunshade
Restaurant
WC
Public transport
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Patalavaca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
2
9
262
262
10045