Meloneras

Een populair strand

Met een lengte van bijna 500 meter en een breedte van 75 meter is dit strand een van de populairste van Gran Canaria dankzij de ligging, op slechts enkele meters van de indrukwekkende duinen van Maspalomas. Het is bereikbaar vanuit het centrum van San Bartolomé de Tirajana en is omgeven door een mooie boulevard met alle voorzieningen die een toeristisch gebied te bieden heeft, zoals restaurants, winkels en bars waar u iets kunt drinken.

Opgedeeld door een vuurtoren

Hoewel het niet aansluit op het strand van Maspalomas, omdat het wordt gescheiden door een vuurtoren, zijn de twee stranden bij eb met elkaar verbonden, wat een aangename wandeling tussen beide mogelijk maakt. Het strand biedt tevens de verhuur van ligstoelen, een strandwacht, douches en toiletten.

Lengte
283 m
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Public transport
Sin vigilancia
Rustig water
Localidad
Meloneras

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
2
9
262
262
10045