Melenara

Een strand voor iedereen op Gran Canaria

Dit 350 meter lange strand, gelegen in het plaatsje Telde, onderscheidt zich door het vulkanische zand en de verschillende voorzieningen die het een Blauwe Vlag hebben opgeleverd. Met een gratis spa, een speeltuin voor de kleintjes en een picknickplaats is het geen wonder dat dit strand een grote favoriet is bij gezinnen.

Onder de blik van Neptunus

Melenara is ook bekend om zijn spectaculaire bronzen beeld van de God van de Zee Neptunus, meer dan vier meter hoog. Dit beeldhouwwerk, een creatie van de Canarische beeldhouwer Luis Arencibia Betancort, is een symbool van de verbondenheid van de stad met de zee, iets wat ook te zien is op het menu van de vele restaurants rond het strand die gespecialiseerd zijn in verse vis.

Lengte
350 m
Accessible
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Oleaje moderado
Localidad
Telde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
2
9
262
262
10045