Las Nieves

Een comfortabel en toegankelijk strand op Gran Canaria

Dit strand met ronde kiezelstenen en kristalhelder water bevindt zich tegenover de oude pier van Algaete. Het is een van de weinige stranden in dit plaatsje dat gemakkelijk bereikbaar zijn. Langs de boulevard, die 500 meter lang en 20 meter breed is, vindt u een grote verscheidenheid aan bars en restaurants om tussen het zonnebaden door iets te eten.

Met de Ferry naar het strand

In de omgeving van dit strand liggen prachtige plekjes verborgen, zoals bijvoorbeeld de Hermita de la Virgen de las Nieves of het historische centrum van het plaatsje zelf, dat te voet kan worden bezocht of, als u een langer uitstapje maakt, met de fiets. Voor wie dat wil is er een veerdienst die van het naburige eiland Tenerife rechtstreeks naar de haven van Las Nieves vaart.

Lengte
210 m
Accessible
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Agaete

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
2
9
262
262
10045