Las Burras

Veilig en rustig strand

Las Burras ligt in het kustgebied van de gemeente San Bartolomé de Tirajana, in het zuiden van Gran Canaria, een van de voornaamste toeristische trekpleisters van de Canarische Eilanden. Het is een druk bezocht strand maar met een lengte van 300 meter en een breedte van 110 meter is het perfect mogelijk om comfortabel te rusten op een ligstoel om te zonnen of zich onder een parasol te ontspannen. Het strand is omgeven door een golfbreker, waardoor het water veilig en rustig is, ideaal voor de allerkleinsten. Het is precies daarom dat dit goudgele zandstrand een van de favoriete gezinsstranden is.

Alle nodige diensten en voorzieningen

Dit mooie strand met fijn zand is perfect om te zwemmen en te zonnen. Las Burras beschikt over alle nodige diensten en voorzieningen zodat de bezoeker kan genieten van een uiterst aangenaam verblijf: douches, schoonmaakdienst en ligstoel- en parasolverhuur. Bovendien is er een reddingsteam, een speciale service voor personen met beperkte mobiliteit en een ideale strandboulevard om te genieten van een ontspannende wandeling en het prachtige uitzicht op de zee te bewonderen. Via deze boulevard is het mogelijk om desgewenst de naburige stranden San Agustín en Playa del Inglés te bereiken.

Lengte
694 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Public transport
Viento
Oleaje moderado
Localidad
San Agustín
Pas op met zwemmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
2
9
262
262
10045