El Veril

Een strand met twee baaien

Dit strand met fijn donker zand en kristalhelder water, dat door een golfbreker is opgedeeld in twee baaien, biedt talrijke faciliteiten voor liefhebbers van comfort. Het is ook veel rustiger en heeft iets meer vegetatie dan het naburige Playa del Inglés.

Voorzieningen en bereikbaarheid

Naast een aangepaste toegangsweg voor personen met beperkte mobiliteit, vinden we aan het einde van de tweede baai alle voorzieningen van een stadsstrand, zoals douches, toiletten en zelfs een kleine kiosk voor verfrissende versnaperingen. Voor de vroege vogels is er de mogelijkheid om een ligbed te huren, hoewel we ons moeten haasten want er is veel vraag naar.

Lengte
2700 m
Accessible
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
Public transport
Sin vigilancia
Rustig water
LGTBI
Localidad
Maspalomas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
2
9
262
10045