Bahía Feliz

Een strand voor sportliefhebbers

Dit strand, met een lengte van 1.200 meter en een gemiddelde breedte van 30 meter wordt bezocht door toeristen die hier komen om te windsurfen. In Bahía Feliz, waar de bezettingsgraad gemiddeld is en de golfslag gematigd, vinden we onder andere de volgende voorzieningen: de verhuur van nautisch materiaal.

Bereikbaarheid

Om dit strand te bereiken neemt u de GC-1 en slaat u af bij de afslag Tarajalillo. Neem vervolgens de GC-500 in zuidelijke richting. Kort daarna bereikt u een klein pleintje waarna Bahia Feliz links in zicht komt. Degenen die de voorkeur gaven aan het openbaar vervoer , is er een halte bij de ingang van de urbanisatie "Bahía Feliz".

Lengte
206 m
Accessible
Parking
Public transport
Sin vigilancia
Aguas tranquilas
Localidad
Bahía Feliz

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
2
9
262
262
10045