Arinaga

Energie aan zee

Arinaga is een kustplaatsje vol windmolens die elektriciteit opwekken. De omgeving is gezellig met nauwelijks toeristen. De boulevard van twee kilometer langs de kust is verbonden met het strand van Arinaga met de natuurlijke zoutwaterpoelen en het oorspronkelijke ruige en kale strand Zoco Negro van vulkanische oorsprong, met daarop heerlijke loungebedden. Aan het eind van de boulevard ligt het zwemparadijs Risco Verde.

Uitkijktoren met vergezichten

Alsof dat nog niet genoeg is, vindt u op een prachtig uitkijkpunt ook El Faro de Arinaga, tegenover het strand van El Cabrón, dat via het malpaís verbonden is met de vuurtoren. U kunt er picknicken op de kade, wandelen naar de oude kalkovens en diverse watersporten beoefenen.

Lengte
700 m
Accessible
Showers
WC
Public transport
Solo en verano
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Arinaga

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
2
9
262
262
10045