Arguineguin

Een strand midden in een stedelijk gebied

Dit 220 meter lange en 66 meter brede strand in het dorpje Arguineguín, in de gemeente Mogán, ligt in het oude centrum waaraan het zijn naam ontleent. Het donker goudkleurige zand en de ronde kiezels die het strand afbakenen geven het een bijzondere uitstraling Dit strand heeft tevens verschillende restaurants vlakbij waar u de lokale gastronomie kunt ontdekken.

Verse vis in de haven

Op minder dan tien minuten lopen van het strand ligt de haven van Arguineguín, in de directe omgeving waarvan zich enkele restaurants bevinden die gespecialiseerd zijn in de traditionele Canarische keuken. Liefhebbers van lekker eten kunnen de vers gevangen vis zien, die vrijwel onmiddellijk aan de gasten wordt geserveerd.

Lengte
398 m
Accessible
Restaurant
WC
Public transport
Solo en verano
Rustig water
Localidad
Arguineguín

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
2
9
262
262
10045