Alcaravaneras

Een kilometer lang strand op Gran Canaria

Het op één na langste strand van de hoofdstad, iets meer dan een kilometer lang en bijna honderd meter breed, strekt zich uit langs de oostkant van de stad. Tegenover een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, de haven, is dit strand een meer vertrouwde en bestemming in dezelfde wijk dan Las Canteras, waar meer toeristen komen.

Een strand voor sportliefhebbers

Voor sportliefhebbers biedt dit strand faciliteiten voor onder meer beachvolleybal, basketbal en strandvoetbal. Ook vindt u er een strandwacht en een reddingsdienst en talrijke gelegenheden langs de boulevard voor ontspanning en een lunch.

Lengte
550 m
Accessible
Parking
Showers
WC
Public transport
Sin vigilancia
Rustig water
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
2
9
262
262
10045