LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Playa de Viejo Rey

Een relevant strand voor surf in het zuidoosten van Fuerteventura
Wanneer windsurf en kitesurf de stranden van Corralejo en het zuiden van Jandia in Fuerteventura toevoegen, is het strand ven Viejo Rey de hoofdstad van het eiland voor het legendarische surfboard van altijd Gelegen in La Pared, een enclave die zo wordt genoemd vanwege de muur die vroeger het eiland in twee delen verdeelde, is dit strand van bijna één kilometer lengte een referentie niet alleen voor surfers, maar ook voor liefhebbers van vrijheid en naturisme, want er is genoeg ruimte voor iedereen.
Baden op een naturistenstrand van Jandía
De sterke wind en de gebruikelijke golven maken haar status als surfbestemming waar, maar voorzichtigheid tijdens het baden wordt aanbevolen. Rest ons te zeggen, dat het zwarte zand maar ook goudgeel op bepaalde stukken, de afmetingen, de gegarandeerde zon en de verfrissende oceaan ideaal zijn voor ontspanning, wandelen en van de dag genieten. Viejo Rey is gelegen aan de residentiële zone van La Pared en heeft nog een andere baai in de buurt die de aantrekkelijkheid van de plek alleen maar vergroten.
Length
250 m
Nudist zone
Localidad
Costa Calma

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
4
9
262
262
10045