Playa de Morro Jable

Een exotisch strand met winkelcentra in Fuerteventura

In het grote toeristencentrum Morro Jable, in het zuiden van Fuerteventura, bevindt zich een gigantisch strand met wit zand en kalm water met kleuren variërend van turquoise tot smaragdgroen. Het staat bekend als het strand van Morro Jable en strekt zich uit van het strand Las Gaviotas in het noorden tot de kern van het vissersdorpje Morro Jable in het zuiden. Wanneer u over de boulevard langs het kilometers lange exotische strand wandelt, kunt u niet alleen genieten van de winkelcentra, maar ook van het unieke uitzicht op de vuurtoren van Morro Jable, die iets van de zee verwijderd staat.

Vier kilometer toeristisch strand vlakbij de Saladar de Jandía

Het strand van Morro Jable heeft een lengte van vier kilometer en wordt ingesloten door een enorme boulevard met winkels, vrijetijdscentra en restaurants, en de Saladar de Jandía, een gebied van wetenschappelijk belang, voor het behoud van een soort zeer weinig in de Canarische Eilanden voorkomende vegetatie, bestand tegen zout water. Een toeristisch strand met reddingswerkers, meerdere zones voor de verhuur van ligbedden en parasols, strandtenten en gebieden voor het beoefenen van watersporten als surf of kayakken. En het beste?! Een verblijf in een hotel dichtbij om van een dag strand te genieten en bij zonsondergang een gezellig diner aan zee.

Lengte
4325 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Todo el año
Rustig water
Localidad
Morro Jable

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
4
9
262
262
10045