LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Playa de la Concha (El Cotillo)

Eén van de meest bekende stranden van Fuerteventura
In het noordoosten van het eiland Fuerteventura bevinden zich de stranden van het vissersdorp El Cotillo. Naar het noorden strekken deze zich uit als een reeks baaien met wit zand en kalme turquoisekleurige wateren. Hieronder bevindt zich het strand La Concha, één van de meest bekende stranden van Fuerteventura vanwege de rust, de schoonheid en de kwaliteit. De nabijheid van het dorp opent de mogelijkheid om te genieten van een terras met uitzicht op zee of van een majestueuze zonsondergang waarmee de hemel in een kwestie van minuten verandert van okergeel naar violet.
Een baai met wit zand voor de hele familie in El Cotillo
Het strand La Concha heeft te meestal weinig golven dankzij het natuurlijke rif in de vorm van een hoefijzer. Op de dagen met veel wind, kunnen de corralitos – door de bewoners gemaakte kleine cirkelvormige muren van vulkanisch gesteente – als toevluchtsoord dienen. Met laag tij kunnen de kleinsten rustig in de plassen water spelen, die zich in de omgeving van de rotsen vormen. Er is vlakbij het strand parkeergelegenheid, er zijn reddingswerkers alsmede appartementen en een restaurant met terras op loopafstand.
Length
220 m
Accessible
Hammok sunshade
Lifeguard
Parking
Restaurant
Showers
Tourist info
Localidad
El Cotillo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
4
9
262
262
10045