LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Playa de Esquinzo Butihondo

Een halfstedelijk nudistenstrand in Fuerteventura
Het Esquinzo Butihondo strand bevindt zich naast de urbanisatie Esquinzo Butihondo ten noorden van het grote toeristencentrum Morro Jable. Het is een halfstedelijk strand van bijna drie kilometer lengte verdeeld in verschillende secties, hetgeen grote rustige zones creëert ondanks het feit dat het in een toeristisch gebied ligt. Het is om deze reden dat het strand, gelegen aan de zuidkust van het eiland Fuerteventura, met alle privacy ideaal is voor nudisme, zonnebaden met alle comfort of het uitoefenen van watersporten.
Goudgeel zand en kalm turquoisekleurig water vlakbij Morro Jable
Esquinzo Butihondo is een strand met goudgeel zand en kalm turquoisekleurig water. Het beschikt over meerdere faciliteiten om een voledige dag door te brengen op het strand, zoals de verhuur van ligbedden en parasols, douches en toiletten. Langs het strand zijn er verschillende strandtenten om aan het strand te kunnen eten en centra voor begeleiding van het uitoefenen van watersporten, evenals een uitgebreid aanbod aan hotels en appartementen voor de verhuur. Het is een zeer toegankelijk strand met parkeergelegenheid en een bus die u naar het dorp Morro Jable brengt.
Length
3 km
Accessible
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Localidad
Jandía

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
4
9
262
262
10045