LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Playa de El Castillo

Kalme wateren beschermd door een baai in Caleta de Fuste
In Caleta de Fuste, aan de oostkust van Fuerteventura, bevindt zich een strand om onder de zon te ontspannen op de Canarische Eilanden. Het strand van El Castillo is een rustig strand dat vroeger voor vakantie werd gebruikt door de inwoners van Puerto El Rosario. Een zeer veilig strand met aangenaam goudgeel zand en kalme wateren gedurende het hele jaar, omdat het in een baai ligt. Ideaal voor een ontspannende vakantie aan de Atlantische Oceaan.
Een toeristisch strand vlakbij de luchthaven van Fuerteventura
Het strand van El Castillo ligt op slechts 10 minuten afstand van de luchthaven van Fuerteventura en dankt zijn naam aan een vesting in de buurt uit de XVIIIste eeuw, die is geclassificeerd als Cultureel Erfgoed. Alhoewel toeristisch, wordt het ook bezocht door families vanwege het grote aanbod aan services: verhuur van ligbedden en parasols, parking, bushaltes en taxi’s en een boulevard, die vol staat met restaurants en appartementen die op hun beurt weer verbonden zijn met een winkelcentrum. En dankzij de nabijheid van de jachthaven, is het mogelijk te surfen, te zwemmen met zeehonden of de bodem van de zee te verkennen bij het duiken.
Length
800 m
Hammok sunshade
Lifeguard
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Localidad
Antigua

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
4
9
262
262
10045