PLAYA Corralejo

Grote paradijselijke stranden in het noorden van Fuerteventura

Dicht bij het toeristische trekpleister Corralejo, in het noordoosten van het eiland Fuerteventura, liggen de internationaal bekende Grandes Playas de Corralejo, negen kilometer paradijselijke stranden omzoomd door de Dunas de Corralejo, het grootste duingebied van de Canarische Eilanden. Een plek waar de turquoise zee de kustlijn streelt die bedekt is met een speciaal soort zand, een soort wit zand dat op natuurlijke wijze ontstaat door de erosie van schelpen. Dit zand, dat een uitstekende scrub is voor de huid, verandert deze stranden in een authentieke natuurlijke spa met uitzicht op de eilanden Lobos en Lanzarote.

Stranden voor het gezin en sportliefhebbers in de buurt van Corralejo

De Grandes Playas de Corralejo worden gevormd door verschillende stranden in het Parque Natural de Corralejo (Het Natuurpark van Corralejo), dat u kunt bereiken via de FV-1 en met parkeerplaatsen aan de zijkanten. De kleine baaien in het zuiden zijn perfect voor nudisme in volledige privacy. Naar het noorden toe zijn de stranden meer geschikt voor gezinnen. U vindt er strandwachten, zoals in El Burro, en zelfs voorzieningen als ligbedden en parasols op het strand Bajo Negro, tegenover de RIU hotels. En het strand El Médano, het strand dichtbij Corralejo, is voornamelijk gereserveerd voor sportieve activiteiten zoals kiteboarden en windsurfen.

Accessible
Hammok sunshade
Nudist zone
Restaurant
Todo el año
Viento
Rustig water
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
4
9
262
262
10045