La Guirra

Een ideaal strand voor de kleinsten
Het strand La Guirra is gelegen vlakbij Caleta de Fuste en het beschikt over alle voorzieningen die dit resort te bieden heeft. Gelegen aan de oostkust van Fuerteventura is dit één van de populairste stranden voor kinderen, omdat de zee zo kalm is dat zij de hele dag zonder gevaar kunnen spelen en pootjebaden. Zevenhonderd meter van wit zijdeachtig zand maken van dit strand een ideale achtergrond voor een dag in de zon.
Waterstoelen in Fuerteventura
Dit strand beschikt over ligbedden, in het zand verankerde parasols en een parkeerplaats. Tevens zijn er reddingswerkers en waterstoelen, speciaal voor gehandicapten opdat zij ook van de zee kunnen genieten. Een boulevard aangelegd met groenzones en gedecoreerd met de oude kalkovens uit de omgeving omringt het strand van La Guirra en verbindt dit met het centrum van Caleta de Fuste, waar de bezoekers beschikken over vrijetijdsactiviteiten en restaurants.
Length
700 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Public transport
Localidad
Antigua

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
4
9
262
262
10045