LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Het strand La Concha op het eiland Lobos

Baden op een zandstrand op het eiland Lobos
Het belangrijkste strand van het eiland Lobos ten noorden van Fuerteventura, is ideaal om de dag te beginnen en vervolgens een wandeling te maken, die een bijna ongerept eiland toont van 4,5 vierkante kilometer. Het is ook geen slecht idee de excursie te voet te eindigen op een eiland dat alleen bereikbaar is per boot. Elke optie wordt een daverend succes vanwege het genot van een in het algemeen kalme - soms zelfs slapende - Atlantische Oceaan, het bijna witte zand en een legendarische rust langs een strand van meer dan een kilometer lang.
Het beste strand van Lobos met uitzicht op Fuerteventura
Het La Concha strand is gelegen op maar 10 minuten te voet van de aanlegplaats die het verbindt met Corralejo en op minder dan 15 van het haventje van Lobos. De halfronde vorm en de bescherming die de baai geniet dragen op een belangrijke manier bij aan de helderheid van de wateren, vaak een smeltkroes van blauwe tinten. Op een totaal onbewoond eiland en een bijna permanente zon, verzoent de verfrissing op deze plek, alleen of in gezelschap, met het leven. Soms zoveel, dat velen er kamperen of er snel weer naar terugkeren.
Length
500 m
Nudist zone
Localidad
Islote de Lobos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
4
9
262
10045