Corralejo Viejo

Een toegankelijk en rustig strand in Fuerteventura
In het noorden van Fuerteventura ligt een strand waar iedereen van de zee en de zon kan genieten. Het is CorralejoViejo. Dit gezellige strand onderscheidt zich door haar toegankelijkheid en veiligheid: het turquoise-kleurige water is zo kalm dat u er zo rustig in kunt zwemmen alsof u in een zwembad zwemt. De kalmte van deze baai is één van de sleutels voor ontspanning terwijl de kleintjes door het zand rennen en genieten van de vrijheid van hun vakantie in Fuerteventura.
Een winkelstraat en gemakkelijk parkeren vlakbij het strand
Het strand bevindt zich in het toeristenplaatsje Corralejo, het heeft rampen en loopplanken die het voor kinderwagens en rolstoelen gemakkelijk maakt toegang te krijgen tot het zand. Het beschikt tevens over een team dat verantwoordelijk is het helpen van gehandicapten die willen genieten van een verfrissende dag op het strand van Corralejo Viejo. Het strand heeft toiletten, douches en parkeerplaatsen en ligt aan een straat met cafetaria’s en winkels.
Length
560 m
Accessible
Hammok sunshade
Nudist zone
Public transport
Aguas tranquilas
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
4
9
262
262
10045