Cala de Timijiraque

Ontspanning op het strand vlakbij La Estaca

Op weinig afstand van Puerto de la Estaca kunnen natuurliefhebbers genieten van dit vrijwel ongerepte strand. Na een kleine tunnel komen we bij een baai, zoals de plaatselijke bevolking hem noemt, die wordt gekenmerkt door zijn bijzondere zwarte zand. In de zomer is het een van de meest populaire stranden, terwijl in de winter de kracht van de zee het bijzonder populair maakt bij surfers.

Ontspanning, wandelingen en kinderentertainment

Het strand van Timijiraque, 350 meter lang en 20 meter breed, is een van de grootste zandstranden van het eiland El Hierro. De kracht van de zee in dit gebied contrasteert met de stilte die je hier kunt inademen, waardoor het een unieke plek is voor ontspanning. Terwijl de kleintjes zich vermaken in de speeltuin, kunt u een wandeling maken langs de goed onderhouden boulevard.

Lengte
350 M
Parking
Showers
Public transport
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Timijiraque
Pas op met zwemmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
7
9
262
262
10045