LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Centro Aqua Princess

Centro Aqua Princess Spa's en centra voor thalassotherapie in La Palma
Centro Aqua Princess Spa's en centra voor thalassotherapie in La Palma
Centro Aqua Princess Spa's en centra voor thalassotherapie in La Palma

Een fantastische spa aan de kust van Fuencaliente

Het Hotel Teneguia Princess gelegen op de eerste lijn van het strand in het zuiden van La Palma, herbergt de faciliteiten van het fantastische Centro Aqua Princess, een mooie en weelderige buitenspa. Slechts een raam scheidt u van de tuinen met bananenbomen, het kunstmatige zandstrand en de restaurants van het resort. Een landschap dat u vergezelt terwijl u zich volkomen ontspant in ligstoelen met luchtbelletjes, in de jacuzzi of onder watervallen en waterstralen uit zwanenhalzen van het thermale zwembad.

Canarische traditionele massage en ‘luxury-starlight’-bedden

De Canarische traditionele massage steekt uit boven behandelingen zoals wijntherapie, chocoladetherapie of sauna's en Vichy-douches. Dit originele mengsel van aloë vera, honing en zeezout maakt de huid zo zacht en glad als dat Fuego del sol belooft, een lichaamsritueel gebaseerd op rozemarijnolie. Voor de meer psychedelische verleidingen zijn er de ‘luxury-starlight’-bedden, baden met waterstralen en rustgevende kleuren. Massages op comfortabele waterbedden maken een fantastische spadag compleet.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN