LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Hotel Jardín Tecina

Hotel Jardín Tecina Spa's en centra voor thalassotherapie in La Gomera

Cleopatra-bad in de Club Buganvilla

Melk, zeecollageen en geparfumeerde oliën voor het verkrijgen van een zijdezachte huid. Dat is wat het Cleopatra-bad – een ware delicatesse van het prachtige Hotel Jardín Tecina – belooft. Haar Club Buganvilla, gelegen in de toeristische plaats Playa de Santiago in het zuiden van La Gomera, biedt aantrekkelijke behandelingen: Ayurvedische en therapeutische massages, vochtafdrijvende pakkingen, de nieuwste 'manipedi' of een sauna. De meest exclusieve zijn echter de maanrituelen: Luna Creciente streelt het lichaam met jasmijnolie en prikkelt de smaakpapillen met witte thee.

Inroom-spa en jacuzzi's naast de zwembaden

De gasten kunnen genieten van een ware oase van rust met inroom-spa, een service die u bij de receptie kunt aanvragen. Na het kiezen tussen Valor, Serenity, Zen of Amor, vormt het hotelpersoneel de badkamer om tot een inspirerend decor met geurende kaarsen, oliën, intieme muziek en goede thee. Buiten valt te genieten tussen de luchtbelletjes van de twee jacuzzi's, gelegen naast het tweede zwembad en zeer dicht bij het schoonheidscentrum en de fitnessruimte.

Isla La Gomera

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN