LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Gloria Thalasso Amadores

Gloria Thalasso Amadores Spa's en centra voor thalassotherapie

Een spa met uitzicht op het strand van Amadores

Vaarwel zeggen tegen stress door middel van een shiatsumassage, op een bed in de buitenlucht, met het geluid van de zee op de achtergrond en uitzicht op het prachtige strand van Amadores, is een onvergetelijke luxe van de Gloria Thalasso Amadores. Dit fantastische centrum voor thalassotherapie, in het Hotel Gloria Palace Amadores in het zuidwesten van Gran Canaria, verspreidt haar charmes over 1800 vierkante meter waarin het stimulerende fitnesszwembad uitblinkt: een ontspannend circuit met zeewater, waterstralen en fauteuils met microbelletjes.

Behandelingen in cabines en een modern ontworpen ontspanningsruimte

Vanuit dit thermale paradijs is de kust waarneembaar dankzij de zeer hoge ramen. Na het circuit kunt u een duik nemen in de warme en koude zwembaden, naar de fitnessruimte met grote graffiti-muurschilderingen gaan, of zich wanen in de authentieke wereld van verzorgingsbehandelingen à la carte die in 30 cabines worden uitgevoerd. Zeewierpakkingen, peelings met chocolade, aloë vera of bloemen, oosterse en Ayurvedische massages, acupunctuur – altijd op afspraak – of simpelweg een moment van rust in de ontspanningsruimte met een onmiskenbare moderne ambiance.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN