LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Black Rock Hotel & Spa

Roca Negra Hotel & Spa Spa's en centra voor thalassotherapie in Gran Canaria

Een spa met flotarium in Agaete

De spa van het Hotel Roca Negra, eigentijds, minimalistisch en zeer elegant, heeft al het nodige om u weer als nieuw te laten voelen, ondanks haar beperkte grootte. Het is volledig geïntegreerd in dit ingetogen luxe 4-sterrenhotel, gelegen in het charmante dorp Agaete in het noordwesten van Gran Canaria. Een van de grootste attracties ligt verscholen in het Flotarium: absolute ontspanning en een magisch gevoel van gewichtloosheid, met zachte muziek en een zeer aangename temperatuur.

Ontspanningsruimte en Vichy-douches in een modern hotel

De moderniteit van het hotel komt duidelijk tot uiting in de spa. Haar golvende lijnen, van helder en gebroken wit, herbergen het schitterende thermale zwembad, een ontspanningsruimte – ingericht met prachtige landschappen en waterbedden – en verkwikkende Vichy-douches, sauna, Turks bad en een hamam. Het menu aan programma's is nog uitgebreider. Van oosterse rituelen tot antioxiderende behandelingen, verjongingsmassages of modder- en chocoladepakkingen. Niet minder aantrekkelijk zijn de exotische grillen: Mil y Una Noches belooft de zintuigen te prikkelen met mystieke oliën.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN