LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Spa Bahía Vital

Spa's en centra voor thalassotherapie in Fuerteventura
Spa's en centra voor thalassotherapie in Fuerteventura
Spa's en centra voor thalassotherapie in Fuerteventura
Spa's en centra voor thalassotherapie in Fuerteventura

Luxe spa met uitzicht op Lanzarote en het rotseilandje Lobos

De ultieme combinatie van gezondheid en schoonheid bevindt zich in Bay Vital, de buitengewone spa in het Gran Hotel Bahía Real, gevestigd in het noorden van Fuerteventura. Dit centrum beschikt over 3000 vierkante meter aan veelbelovende en luxe faciliteiten, met een extra prikkel: het geweldige uitzicht op Lanzarote en het rotseilandje Lobos, die door de ramen zichtbaar zijn terwijl u tussen de waterstralen en de krachtige centrale waterval van het grote verwarmde zwembad zwemt. Dit lumineuze en stijlvolle zwembad verruimt zich omgeven door zuilen, verfijnde aroma's en rustgevende muziek.

Internationale massages in het noorden van Fuerteventura

De rust die er heerst, wordt bij zonsondergang benadrukt, liggend op hagelwitte ligstoelen die zijn neergezet om zich te ontspannen na de sauna (er zijn verschillende soorten) of na een poging het ijswaterbad te proberen. Een van de pijlers van het centrum is het team van masseurs: vaardige handen die in staat zijn om de verschillende behandelingen aan te passen aan de behoeften van de klant. Het is onmogelijk te weerstaan aan de Indiase champi, een fantastische hoofdmassage, of aan de lomi lomi, die u volledig laat ontspannen, en niet te vergeten de wonderbaarlijke rituelen, baden en therapieën.

Isla Fuerteventura

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN