Pirámides de Güímar

Ontdek het park met de piramides van Tenerife

In het zuidoosten van het eiland Tenerife bevindt zich het Parque Etnográfico Pirámides de Güímar. Dit is gebouwd rond zes getrapte piramides die in dit gebied liggenvan ongeveer vier meter hoogte en waarvan de herkomst tot vandaag niet duidelijk is. In het museum kan de bezoeker informatie krijgen over de andere piramides in de wereld en de antieke beschavingen die deze hebben gebouwd. De vaartuigen die door deze culturen werden gebruikt hebben hier ook een plaats en het was de ontdekkingsreiziger Thor Heyerdahl, bekend van zijn zeereizen, die de voornaamste drijvende kracht achter dit park was.

Bezoek haar thematische wandelpaden en tuinen

De tuinen van het park zijn een andere attractie: men kan deze ontdekken via de verschillende thematische wandelpaden. En niet te vergeten de unieke Jardin Venenoso, die meer dan 70 giftige soorten planten uit de hele wereld verenigt. Het meest ideale om het park in alle rust te ontdekken is er een dag door te brengen, waar het cafetaria met uitzicht op de piramides een verplicht bezoek is om weer op krachten te komen.

Catering
Offers
Parking
Is accessible
Localidad
Güímar
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045